Fattighuset i fare

Fattighuset i Oslo har i årevis gjort en fantastisk jobb for byens fattige, som det dessverre ser ut til å bli stadig flere av. De er et viktig supplement til det offentlige tilbudet og andre frivillige aktører, som Bymisjonen og Frelsesarmeen.

Men nå står Fattighuset i fare. Bygården skal selges, etasjene seksjoneres og selges. Hittil ser det ikke ut til at kommunen ser seg sitt ansvar bevisst, dessverre. Høyre og Frp, dere er ved makten, dere må gjøre noe! Det er jo tydelig at det offentlige tilbudet ikke er godt nok!

Som gammel Høyrevelger gjennom hele mitt voksne liv (bortsett fra de siste tre vakgene – nettopp pga sosialpolitikken) må jeg dessverre slå fast at det ser ut til å ta enda mer tid før jeg kan vende tilbake til moderpartiets fold, for å si det slik.

Dere som vil gjøre noe, skriv under på Fattighusets kampanje. Dere finner link på sidene deres:www. fattighusetoslo.no

De har også en Facebookgruppe.

Redd Fattighuset nå!

0 Responses to “Fattighuset i fare”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

juni 2010
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: