Tilfeldige møter

Noen ganger møter man mennesker man aldri har møtt før og som man aldri kommer til å møte igjen, men som man føler god kjemi med og har det hyggelig sammen med der og da. Jeg har hatt mange slike møter og noen av dem gjorde virkelig inntrykk og jeg husker menneskene lenge etterpå. Slike møter kan gi virkelig gode opplevelser og minner, selv om det er snakk om korte, tilfeldige møter og man (dessverre) aldri treffer mennesket eller menneskene igjen.

Jeg skal fortelle om noen slike møter her etterhvert.

0 Responses to “Tilfeldige møter”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mai 2010
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: