Twitter

Jeg har oppdaget Twitter. Jeg var skeptisk først, siden man der må fatte seg i korthet og det er jo som kjent ikke min sterkeste side.

Men nå har jeg begynt og det er så gøy! Jeg kvitrer hver dag, flere ganger om dagen. Det går jo kjapt og krever ikke så mye tid som f.eks. det å blogge. Men det er selvsagt en utfordring å si noe vettugt med bare 140 tegn. I hvertfall for noen av oss. Kremt.

Jeg løser det ved å bytte språk (norsk, engelsk, tysk) og ved å temakvitre. Jeg har ukens tema. Denne ukens tema er språk og jeg tar for meg ett språk om dagen, enten i bare ett tweet eller flere. Det er virkelig en utfordring å si noe fornuftig om et språk med så få ord! Men gøy er det.

Hilsen @AndromedaTweet 🙂

0 Responses to “Twitter”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: