I alle kanaler

Ja, det er vi. Mange av oss. Vi blogger, er på Facebook, kanskje også mer jobbrelaterte nettverk som Linked-In og Plaxo. Og vi er på Twitter og kanskje på opptil flere diskusjonsfora også. Og selvsagt bruker vi Skype, e-post, msn osv. Det blir mange ord og mye tid til sammen.

Tidstyver? Å ja, så absolutt. Avhengighetsskapende? Kanskje. Men noe skal man jo koble av med og for min del er det mer givende å skrive på nett enn å sitte og glo på TV. Det gjør jeg nesten aldri, det er for meg passiviserende, sløvende og vanligvis uinteressant.

Å skrive er derimot kreativt, inspirerende, engasjerende og til en viss grad interaktivt. Selv om det ikke hender meg så ofte så kommer det av og til en kommentar, andre bloggere besøker meg og omvendt. Det er hyggelig. Veldig, selv om jeg først og fremst skriver for min egen del, ikke for et publikum.

Det er rett og slett fint å ha et lite fristed, et sted å få ned tanker. For meg, for min egen del. Men HVIS noen andre kan ha litt glede eller underholdning av det jeg skriver så er jo det en flott bonus!

0 Responses to “I alle kanaler”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: