Gammelt og godt, nytt og dårlig?

Sist jeg kjøpte en mobiltelefon – for et par år siden – holdt den i et par måneder før tastene sluttet å virke. Det ble reparasjon, men det samme skjedde igjen kort tid senere. Ny reparasjon. Igjen virket den kun kort tid. Ny reparasjon. Og igjen gikk sluttet den fort å virke. Til slutt fikk jeg ny, av samme merke. Den holdt i 1,5 år. Aaaargh! Det var en fin telefon, med veldig bra kamera og mange fine funksjoner. Men hva hjelper det når den varer så kort?

Jeg har ikke skaffet meg en ny, fancy mobiltelefon igjen etter det. Jeg har i stedet funnet frem en gammel, enkel og for lengst utdatert mobiltelefon. Den er ca. 10 år gammel og sist brukt i 2003. Men den virker – fortsatt! Jeg kan ringe med den, ta imot telefoner, sende og motta sms. Det er det jeg trenger. En TELEFON. Som VIRKER. Lenge, lenge, lenge. Jeg trenger ikke en høyteknologisk, multifunksjonell kamera-mp3-spiller-videokamera-gps-wap-touch-eller-ikke-touch-telefon som kanskje virker 1-2 år hvis jeg er heldig.

Lenge leve min gamle, stygge, antikverte, men stabile og pålitelige mobiltelefon!

1 Response to “Gammelt og godt, nytt og dårlig?”


  1. 1 Solveig mars 14, 2010, kl. 7:52 pm

    Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: