Tankevekkende

Jeg var på foreldremøte i går. På ungdomsskolen, 10. klasse. Det er ganske annerledes enn på barneskolen. Der kjenner man gjerne foreldrene og man treffes ganske ofte, spesielt de første årene. Foreldremøter, henting, bringing, vennegrupper, avslutninger, årstidsgrupper, trinnfester osv.

På ungdomsskolen er det ikke slik. Ungdommene er jo store og naturlig nok mer selvhjulpne, så vi foreldre trer mer i bakgrunnen og kjenner vanligvis bare foreldrene til barnas venner eller til klassekameratene fra barneskolen.

På foreldremøtet i går la jeg merke til en dame jeg har sett før, et annet sted. Hun trener samme sted som meg, vi har vært på samme time mange ganger. Uten å vite at vi har barn i samme klasse, og at de har gått i samme klasse i snart 3 år nå.

Jeg stoppet henne på veien ut, forklarte hvor jeg husket henne fra og vi fikk hilst skikkelig og hadde en hyggelig prat. Det var veldig hyggelig. Og neste gang vi møtes på trening kjenner vi hverandre og kommer sikkert til å prate mer. Isen er brutt.

Men det er jo litt tankevekkende. At vi ikke har visst om hverandre eller hilst før nå.

3 Responses to “Tankevekkende”


  1. 1 digitalkaffe mars 12, 2010, kl. 11:06 pm

    Akkurat derfor er jeg veldig glad for at foreldrene til mine elever har arrangert samlinger for å bli kjent. Og så må jeg prøve å huske det til den gang jeg får ungdomsskolebarn.

  2. 2 digitalkaffe mars 12, 2010, kl. 11:07 pm

    Hilsen turkis.

  3. 3 andromedasunivers mars 13, 2010, kl. 8:41 pm

    Ja, du har rett. Jeg skal huske det til den neste begynner på ungdomsskolen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: