Gretne, gamle gubber

Jada, førstehoppet i Kollen er en bagatell i en verden med jorsskjelvkatastrofer, kriger og annen elendighet. Så absolutt.

Men likevel må det være lov å la seg engasjere, provosere og irritere over usportslig og ukollegial oppførsel.

Jeg er ikke sportsinteressert, slett ikke. Men dette er en prinsippsak! Det var bestemt at Anette Sagen skulle hoppe først, og da skal hun få hoppe først. Nå vet ikke jeg om det er vanlig at prøvehoppere hopper først av sikkerhetsmessige grunner, men det argumentet faller på sin egen urimelighet når Bjørn Einar Romøren, som også er topphopper, får prøvehoppe!

Men det er ikke Romøren jeg er mest oppbragt og frustrert over, han har kanskje bare vært ekstremt korttenkt. Og han har fått ekstremt mye hets allerede og har i det minste hatt ryggrad nok til å be om unnskyldning.

Det er Gutteklubben Grei med Nordby og Gaustad i spissen som må ta ansvaret. De har blottlagt antikverte holdninger av samme type som Yggeseth. Jeg tror ikke at de er så dumme at de ikke visste hva de gjorde, jeg tror dette var helt bevisst. De ville at Romøren (=mann) skulle få hoppe først i stedet for Sagen (=kvinne), og da sørget de for det. Gaustads argumenter om sikkerhet gjør saken bare enda verre, fordi de impliserer at Romøren er en bedre hopper og tåler mer bare fordi han er mann.

Jeg er imponert over hvordan Anette Sagen har talet dette og håper at hun klarer å legge bråket bak seg. Og jeg håper og tror at Romøren har lært.

Når det gjelder de gretne, gamle gubbene i Kollenhopp og deromkring så tror jeg ikke de er i stand til å lære. De har i motsetning til Romøren ikke bedt om unnskyldning, det sier jo litt.

Nordby og Gaustad bør vurdere sine stillinger. Det er nå min mening!

0 Responses to “Gretne, gamle gubber”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: