En magisk dag

Som barn syntes jeg alltid at fødselsdagen var en magisk dag. Det hendte ofte noe spesielt den dagen og det var en helt spesiell stemning. Som det skal være for barn.

Men jeg, som nå er middelaldrende (hulk!), synes fortsatt at fødselsdagen min er magisk, selv om jeg ikke feirer den stort, bare stille og rolig med familien. Likevel er det en dag jeg gleder meg til, en dag jeg koser meg, en dag jeg nyter og en dag hvor jeg er mer årvåken og registrerer mer, på en måte.

I dag var det strålende vær hele dagen. Og husets 16-åring hadde dekket fint fødselsdagsbord med flagg på. Og jeg fikk presanger. Og masse hilsner i alle kanaler, for å si det slik.

En fin dag! Litt magisk!

Morgendagen er imidlertid ikke magisk, dagen etter Dagen er alltid en liten nedtur, hehe.

0 Responses to “En magisk dag”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: