Tilfeldighetenes spill

Noen ganger får tilfeldigheter eller tilsynelatende små valg uventet stor betydning. Ting som gjør at man er ett bestemt sted til én bestemt tid hvor det skjer noe eller man møter noen som forandrer ens liv, staker ut en annen kurs. Ofte uten at man merker det der og da. Ja, kanskje uten at man tenker over det etterpå heller.

 For mange år siden spurte en studievenninne om jeg ville være med på et politisk møte. Jeg tenkte litt over det, trakk på skuldrene og sa at jeg kunne vel det. Det ene møtet førte til at jeg ble aktiv i miljøet og hadde ulike verv over flere år. I det miljøet møtte jeg flere som fortsatt er blant mine nærmeste venner, jeg fikk kontakter og kunnskap som hjalp meg da jeg skulle ut på arbeidsmarkedet og jeg traff mannen min gjennom politikken.

 Så på en måte kan store deler av mitt liv, dvs min mann, mine barn, flere av mine venner og jobben min føres tilbake til et tilfeldig møte med en bekjent en bestemt kveld for mange år siden. Takk, Mona, hvor du enn er i verden nå!

4 Responses to “Tilfeldighetenes spill”


 1. 1 Avil februar 23, 2007, kl. 7:43 pm

  Eg hadde ein deprimert kjærst eg ikkje klarte å forlate, og vart dregen med til Israel av ei venninne som meinte at no fekk eg jammen komme meg litt vekk.

  Dermed er eg utdanna i DK, dansk gift og har to fine halvdanske ungar.

 2. 2 impen februar 23, 2007, kl. 10:30 pm

  Jeg er midtimellom noe og lurer på hva tilfeldighetene vil føre med seg videre.

 3. 3 andromedasunivers februar 23, 2007, kl. 10:39 pm

  Ja, slik kan det gå! Men jeg tror vi begge har grunn til å være godt fornøyd!

 4. 4 andromedasunivers februar 23, 2007, kl. 10:41 pm

  Kommentaren ovenfor var til Avil. Denne er til Impen: Det høres spennende ut. Og kanskje litt skummelt. Er det det?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

februar 2007
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: