De små grå

Nå tenker jeg på de små grå på utsiden av hodet, ikke de som er inni! Altså de første grå hårene som plutselig en dag bare er der.

De første grå hårene nappet jeg ut i all stillhet. Men av åpenbare grunner kan jeg jo ikke fortsette med det i lengden, spesielt ikke når det virker som om de grå hårene som kommer dukker opp omtrent på samme sted.

Jeg har ikke oppdaget så mange hittil, så noe stort problem er ikke dette ennå, men før eller siden vil jo de få grå hårene bli til mange. Men jeg vet allerede hva jeg skal gjøre når de blir mange og følgelig synlige. Jeg kommer til å ile til frisøren for å få min vanlige farge tilbake, om enn kunstig påført, kjøpt og betalt.

Eldes med stil? Jada, så absolutt. Men min stil inkluderer ikke grå hår. Ikke nå og ikke på veldig mange år. 

5 Responses to “De små grå”


 1. 1 frydefull februar 24, 2007, kl. 10:19 pm

  Du skulle ikke skrevet dette. Nå kommer jeg til å granske hodet ditt neste gang vi møtes for å oppdage det grå håret som snek seg unna.

 2. 2 andromedasunivers februar 25, 2007, kl. 10:43 am

  Uff, det tenkte jeg ikke på. Så korttenkt av meg. Kanskje jeg bør fremskynde turen til frisøren, da.

 3. 3 skrivedilla februar 25, 2007, kl. 10:55 pm

  Hvis du ikke har fått noen grå før nå har du jo vært ganske heldig. Du har nok gode gener.

 4. 4 andromedasunivers februar 26, 2007, kl. 12:04 am

  Hehe, takk. Joda, det er mulig, det. Har jevnaldrende og yngre venninner som har farget håret pga grå hår ganske lenge allerede, så det der er nok ganske individuelt. Og det er heldigvis få av dem og lenge mellom hvert fortsatt. Så lenge det varer.

 5. 5 Avil mars 5, 2007, kl. 8:19 pm

  Eg har masse grå hår. Eg har farga hår sidan eg var i midten av tjueåra. Om ein kunne fjerne rynker, celluliter og hengerumpe like lett hadde eg gjort det og.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

februar 2007
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: