I stedet for, ikke i tillegg til

Det er mottoet til topplederen der jeg jobber. Det betyr at når nye oppgaver kommer til så må noe annet vike. Egentlig er det ganske fornuftig og bør vel gjelde ellers i livet også.

 Da jeg ble aktiv nettforumbruker så gikk jo det selvsagt på bekostning av noe. Ikke familie, venner eller jobb, håper jeg, men ting som TV-titting, lesing og ikke minst brevskriving. Det siste har jeg nesten sluttet med.

Nå har jeg akkurat begynt å blogge og det er jo veldig morsomt! Jeg kan «skravle i vei» helt uten avbrytelser! Det er selvsagt veldig tiltalende. Så jeg kommer nok til å fortsette med denne bloggen. Men hva skal bloggingen være i stedet for? Nei, ikke familien, ikke venner, ikke jobben, ikke husarbeid (dessverre, hadde jeg nær sagt!) og ikke nettfora, tror jeg.

Så det blir nok enda mindre TV-titting. Lesing liker jeg jo, så det vil jeg gjerne fortsette med, i hvertfall litt. Men når jeg ser på klokken, 00:30, så vet jeg visst svaret. Søvn. Bloggingen går nok på bekostning av søvn. 

Men litt søvn må jeg jo ha, så nå må jeg rive meg løs fra min nye hobby. God natt!

3 Responses to “I stedet for, ikke i tillegg til”


  1. 1 frydefull februar 20, 2007, kl. 9:46 am

    Hallo? Søvn må jo komme foran ALT! Hilsen narkoleptiker light

  2. 2 andromedasunivers februar 20, 2007, kl. 9:56 am

    Du har rett. Selvsagt. Men likevel blir det salderingspost, for døgnet er for kort.

  3. 3 Claire februar 20, 2007, kl. 11:33 am

    Hva er det å titte på TV uansett?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Andromeda

Andromeda har vært nicket mitt i flere år på flere ulike fora og jeg identifiserer meg veldig med det. Jeg valgte det hovedsakelig pga klangen, selv om jeg liker at det er en historie bak nicket. Det uttales forresten Andr'omeda, altså med trykk på o. Andromeda var en kjent skikkelse fra gresk mytologi, hun ble senere et stjernebilde og kan sees på himmelen sammen med sin mann Persevs og sin mor Kassiopeia. I tillegg er Andromeda kjent for alle hobbyastronomer som nærmeste galakse til vår egen galakse, Melkeveien.

Kalender

februar 2007
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Kategorier

LENKER

Encyclopedia Mythica: www.pantheon.org Astronomer mot orddeling: www.folk.uio.no/tfredvik/amo/ www.boligbytte.no www.allwords.com www.ilovelanguages.com/ www.unilang.org www.astronomi.no/ www.spiegel.de www.stern.de

%d bloggere like this: